Vægbeklædning i Gesten, Kolding Rødding & Jels | Opsætning

Vægbeklædning af høj kvalitet

Som din foretrukne malerforretning kan vi hjælpe dig med at opsætte alle former for vægbeklædning. Vi vælger kun de bedste materialer og sørger for at sætte vægbeklædningen op med en nænsomhed, der gør at dine vægge kan forvandles efter dine ønsker og få et smukt udseende.

I vores flotte og rumlige malerværksted i Vejen har vi mange special tapeter og tapetbøger med dejlig inspiration til jeres næste tapetdekoraktion.

Typer af vægbeklædning

Vi arbejder med alle typer af vægbeklædning. Oftest vælger folk forskellige former for tapet, men vi har også meget erfaring med glasvæv, filt, savsmuld og miljøvæv, hvis du skulle være interesseret i nogle anderledes typer af vægbeklædning.

Vi hjælper altid med at rådgive og vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til, hvilken type der er bedst for dig og dine vægge.

Vi hjælper gerne med at opsætte tapet, som du selv har valgt eller fundet, men vi kan også levere alle former for tapet. Vi har med vores mange års erfaring opbygget stærke relationer med forskellige leverandører og kan skaffe alt fra billigt skumtapet til specialdesignet fototapet.

Vores arbejde med vægbeklædning

Inden vi går i gang med at opsætte din nye flotte vægbeklædning, sørger vi altid for at spartle og pudse væggen, så resultatet bliver jævnt og flot. Har du i forvejen en anden vægbeklædning, river vi naturligvis også det ned, så du opnår det flotteste og stærkeste resultat med din nye vægbeklædning.

Kontakt

Camilla Hansen

Malermester i Vejen. Camilla er altid imødekommende og står klar med råd og vejledning

+45 40 80 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Rigtig sød maler, god service!" Thomas Bek, Istandsættelse af 1. sal på Stormgade
  • "har lige fået loft og dørkarme malet, og vi er rigtig glade ved resultatet og de meget professionelle maler pigers arbejde og humør." Gert
  • "Super flot arbejde, hurtig og effektiv, stort tak til Ulla og Hanne for et smidig forløb, der skulle passes ind med andre håndværker" Jette