Facademaling | Afdelinger i Gesten, Rødding, Jels & Kolding

Facademaling

Vil du gerne give nyt liv til din facade? Med en facademaling fra Gesten Malerforretning kan du puste nyt live i facadens udseende og give et bedre helhedsindtryk af din bolig samt opnå mange års holdbarhed.

Alle former for facademaling

Vi foretager alle former for facademaling, og vi maler gerne på alle slags facader. Vi arbejder både for private og erhverv, og vi kan også hjælpe med en smuk facademaling på etageejendomme.

Vi kan hjælpe med at give nyt lys og liv til din facade med en grundig facademaling, og hvis du ønsker det, kan vi også male både vinduer og døre.

Vi udfører professionel facademaling både på træfacader og på pudsede facader. Er der revner eller skader på facaden, kan vi også hjælpe til med facaderenoveringer, før vi går i gang med selve facademalingen. Herved opnår du nemlig et smukt og stærkt resultat, der kan holde i mange år.

Konkurrencedygtige priser

Vi har 100 års erfaring, og vores kompetente fagfolk anvender altid kun de bedste materialer på markedet. Dette er din garanti for et resultat af den højeste kvalitet. På trods af vores service og høje kvalitet skyder vi ikke priserne i vejret, ifbm. Håndværkerfradraget fra skat er der yderlige besparelsesmuligheder ved udvendig malerarbejde.

Vi sørger for at levere vores arbejde til konkurrencedygtige priser, og før du beslutter, om du vil have hjælp fra os, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Camilla Hansen

Malermester i Vejen. Camilla er altid imødekommende og står klar med råd og vejledning

+45 40 80 75 97
Kontakt

Lone Jakobsen

Administration. Lone er vores bogholder og kontorchef

+45 22 32 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Virkelig flot arbejde leveret. Spartlet og malet bad samt værelse alt incl. Der er lagt vægt på ordentlig finish og oprydning. Bedste malerfirma ud af 3 vi tidl har haft kontakt med." Heidi
  • "har lige fået loft og dørkarme malet, og vi er rigtig glade ved resultatet og de meget professionelle maler pigers arbejde og humør." Gert
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)