Udendørs maling nær Gesten, Rødding, Jels & Kolding

Maling udendørs - Facader, Vinduer, Døre m.m.

Skal du have malet facader, udhæng, vinduer eller døre, kan Gesten Malerforretning stå for opgaven. Vi har eksisteret siden 1916 og kan derfor tilbyde professionel håndtering af alle maleropgaver for privatpersoner, virksomheder, industri og offentlige institutioner.

Gode samarbejdspartnere

Vi er også godkendt til renovering af facader i både ældre og nyere bygninger, og skal du have malet taget, kan vi sørge for en totalløsning.

Ved større projekter har vi en tæt dialog med vores samarbejdspartnere under hele processen, så vi kan sikre dig et helheds resultat, du kan glæde dig over både nu og i fremtiden.

Gesten Malerforretning ApS sørger naturligvis også for at holde dialogen med dig fra start til slut, så du hele tiden ved, hvor langt vi er nået i malerarbejdet eller renoverings arbejdet.

Køb malingen hos os

Vi håndterer alle typer maling uanset farve, tykkelse og stil. På lageret i Gesten har du mulighed for at købe maling, pensler, tapet og andre malervarer efter telefonisk henvendelse på tlfnr.: 40 80 75 97

Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept, og derfor kan du altid regne med, at vi holder vores ord.

Hos Gesten Malerforretning ApS bestræber vi os på at overholde alle betingelser, leveringstider og priser uanset hvilken type opgave, og kunde, det drejer sig om, det være sig facaderenovering, malerarbejder og deslige.

Vi har afdelinger i Kolding, Jels og Gesten og kan, uanset om du bor i Vejen, Rødding, Brørup eller resten af det sydlige Jylland stå til service for din maleropgave.​

Kontakt

Camilla Hansen

Malermester i Vejen. Camilla er altid imødekommende og står klar med råd og vejledning

+45 40 80 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)
  • "Super flot arbejde, hurtig og effektiv, stort tak til Ulla og Hanne for et smidig forløb, der skulle passes ind med andre håndværker" Jette
  • "Grundig og kompetent rådgivning inden I gik i gang, og dejligt samarbejde undervejs. I var meget omhyggelige med arbejdet, fleksible, og kom præcis til de tider vi aftalte. Vores bedste anbefalinger. Tak til Mathias, Hanne og Ulla" sven klinkert