Om Gesten malerforretning

​Gesten Malerforretning Malerfirma i Gesten, Rødding, Jels & Kolding

Hos os kan du få professionel hjælp af vores erfarne malere med alle former for arbejde inden for malerfaget. Vi har siden 1916 stået for alle former for maleropgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi vil også hellere end gerne hjælpe dig.

Vi er en veletableret malerforretning, der har skabt erfaringer og gode arbejdsrelationer igennem flere generationer. Vi har udfører malerarbejde i både Gesten, Kolding , Jels og Vejen men vi kører også ud til opgaver i resten af det sydlige Jylland.

Vi går meget op i, at vores arbejde som maler skal være af den højeste kvalitet, derfor benytter vi os kun af de bedste produkter på markedet. Du bliver mødt af kompetente og yderst erfarne malere, når du vælger at benytte os som din foretrukne malerforretning.

Vores mange års erfaring som maler og vores valg af gode materialer er din garanti for et godt resultat. For at yde en god service sørger vores imødekommende medarbejdere også altid for at have arbejdet færdigt til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vi har specialister inden for alle områder af malerfaget, så næste gang du skal have hjælp med professionelt malerarbejde, kan du trygt overlade det til os.

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Rigtig sød maler, god service!" Thomas Bek, Istandsættelse af 1. sal på Stormgade
  • "Tusind tak til Ulla og Marianne for særdeles veludført arbejde. Der har fra start til slut være en rigtig god dialog omkring opgaven og alt er udført til fuld tilfredshed og til den aftalte tid. Vi kan absolut anbefale firmaet" Birgitte
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)