Om Gesten malerforretning

​Gesten Malerforretning Malerfirma i Gesten, Rødding, Jels & Kolding

Hos os kan du få professionel hjælp af vores erfarne malere med alle former for arbejde inden for malerfaget. Vi har siden 1916 stået for alle former for maleropgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi vil også hellere end gerne hjælpe dig.

Vi er en veletableret malerforretning, der har skabt erfaringer og gode arbejdsrelationer igennem flere generationer. Vi har udfører malerarbejde i både Gesten, Kolding , Jels og Vejen men vi kører også ud til opgaver i resten af det sydlige Jylland.

Vi går meget op i, at vores arbejde som maler skal være af den højeste kvalitet, derfor benytter vi os kun af de bedste produkter på markedet. Du bliver mødt af kompetente og yderst erfarne malere, når du vælger at benytte os som din foretrukne malerforretning.

Vores mange års erfaring som maler og vores valg af gode materialer er din garanti for et godt resultat. For at yde en god service sørger vores imødekommende medarbejdere også altid for at have arbejdet færdigt til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vi har specialister inden for alle områder af malerfaget, så næste gang du skal have hjælp med professionelt malerarbejde, kan du trygt overlade det til os.

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Rigtig sød maler, god service!" Thomas Bek, Istandsættelse af 1. sal på Stormgade
  • "har lige fået loft og dørkarme malet, og vi er rigtig glade ved resultatet og de meget professionelle maler pigers arbejde og humør." Gert
  • "De har virkelig lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med...og de har samtidig været nemme at samarbejde med i processen. Ring trygt til Ulla med dit malerjob. Vi anbefaler hende i hvert fald og ringer selv igen næste gang" Palle