Specialopgaver

Specialopgaver

Skal du have udført en specialopgave inden for malerarbejde, er det vigtigt, at professionelle fagfolk håndterer opgaven, så du sikrer dig et resultat, der både er holdbart og pænt.

Fra kirker til kunstnere

Gesten Malerforretning ApS har stor erfaring inden for en bred vifte af specialopgaver.

På vores referenceliste er blandt andet kirker, konservatorer og kunstnere, som har brugt vores ekspertise i forbindelse med eksempelvis renoveringer og udstillinger.

Vi har derudover et tæt samarbejde med arkitekter, som har specialiseret sig i bevaringsværdige bygninger.

Hos Gesten malerforretning ApS kan vi med vores store erfaring give professionelle råd og vejledning uanset hvor speciel en opgave, der er tale om.

Kreativ tankegang

Gennem tiden har vi udført og set vidt forskellige projekter, som giver os kompetencerne til at håndtere alle opgavetyper.

Vi er vant til at tænke kreativt og kommer gerne med ideer og forslag til, hvilke muligheder der er i forbindelse med dit projekt.

Gesten Malerforretning ApS sætter en ære i fornuftigt arbejde til en fornuftig pris.

Kontakt os for at høre mere.

Kontakt

Camilla Hansen

Malermester i Vejen. Camilla er altid imødekommende og står klar med råd og vejledning

+45 40 80 75 97
Kontakt

Sven Klinkert

Malermester Esbjerg. Ordnung muss sein. Sven's "speciale" er de mere specielle opgaver

+45 26 28 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Virkelig flot arbejde leveret. Spartlet og malet bad samt værelse alt incl. Der er lagt vægt på ordentlig finish og oprydning. Bedste malerfirma ud af 3 vi tidl har haft kontakt med." Heidi
  • "har lige fået loft og dørkarme malet, og vi er rigtig glade ved resultatet og de meget professionelle maler pigers arbejde og humør." Gert
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)