Historien Om Gesten Malerforretning

Historien om Gesten Malerforretning i Gesten nær Kolding

Gesten Malerforretning ApS blev stiftet i 1916 af malermester Richard Jung. Han drev forretningen alene indtil 1947, hvor hans søn Franz Jung gik i kompagniskab med sin far.

Malermester:

I 10 år drev de virksomheden sammen, indtil Richard trak sig tilbage som malermester og overlod ledelsen til malermester Franz. Richard Jung fortsatte dog med at male, indtil han var over 80.

Store udvidelser i malerforrretningen

I 1985 overtog malermester Per Jung forretningen efter sin far. Per Jung er således tredje generation i forretningen.

Ifbm. generationsskiftet i 1985 er der sket betydelige udvidelser i både værksted, lager, kundekreds og medarbejderstab.

Dengang var der en svend ansat - i dag består medarbejderstaben af mere end 10 medarbejdere
Disse afdelinger drives af kompetente og ansvarsbevidste medarbejdere med stor indsigt og erfaring indenf or alle maleropgaver.

I 2016 overtog Sven Klinkert virksomheden som dog fortsat drives i samme ånd som var kendetegn under Per Jung: Kvalitet og Tradition. Ifbm. Generationsskiftet i 2016 blev Gesten malerforretning en del af Malermester Klinkert i Esbjerg. Således blev der tilføjet endnu et kapitel i vores over 100 år lange historie.

I dag er Camilla Hansen vores Malermester i Gesten Malerforretning ApS

For at læse mere om Malermester Klinkert her.

Kontakt

Camilla Hansen

Malermester i Vejen. Camilla er altid imødekommende og står klar med råd og vejledning

+45 40 80 75 97
Kontakt

Sven Klinkert

Malermester Esbjerg. Ordnung muss sein. Sven's "speciale" er de mere specielle opgaver

+45 26 28 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "Kunne stole på dem således de fik udleveret en nøgle. Rart at mesteren selv kom ved afslutning for at tjekke kvaliteten!" Anna Ravn, nybygning af 1. sal
  • "Har igen haft besøg af Ulla og har fået nogle rigtig flotte vægge. God kvalitet, høj service og høj effektivitet er noget af det, der" Susanne (ribe)
  • "Super flot arbejde, hurtig og effektiv, stort tak til Ulla og Hanne for et smidig forløb, der skulle passes ind med andre håndværker" Jette