Bygningsmaler til renovering i Gesten, Rødding, Jels & Kolding

Bygningsmaler til renovering, vedligehold og nybyggeri i Gesten, Vejen, rødding, jels og kolding mm.

Gesten Malerforretning ApS er din professionelle bygningsmaler, når der skal males ved renovering, vedligehold og nybyggeri.

Uanset om det drejer sig om tapetopdækning, væv, filt, strukturmaling, almindelig maling, beklædningsarbejde eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige.

Vores bygningsmaler bruger eget toneanlæg

Vi sælger og arbejder med alle former for maling, og vi har eget toneanlæg, hvor vi har mulighed for at blande til en helt specifik farve.

Gesten Malerforretning ApS rådgiver naturligvis gerne i forhold til farver og produkter. Med erfaring som bygningsmaler til renovering, vedligehold og nybyggeri, helt tilbage til 1916, kan vi hjælpe dig til at finde en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Vi har stor ekspertise i at se muligheder i et rum og finde holdbare samt pæne løsninger når du har brug for en bygningsmaler.

Mange tilfredse kunder

Ved større projekter har vi en række loyale samarbejdspartnere, vi kan trække på, og som vi har haft et tæt forhold til gennem mange år.

Vi har flere faste kunder, og en række af dem går flere generationer tilbage. Vi leverer fornuftigt arbejde til en fornuftig pris, og det er en af grundene til, at vores kunder bliver ved med at vende tilbage.

Kontakt

Camilla Hansen

Malermester i Vejen. Camilla er altid imødekommende og står klar med råd og vejledning

+45 40 80 75 97

Tænk ikke på, hvorfor det er godt at blande nyt og gammelt.

Men ok, hvis du er nysgerrig... Læs mere
Referencer - Privat
  • "har lige fået loft og dørkarme malet, og vi er rigtig glade ved resultatet og de meget professionelle maler pigers arbejde og humør." Gert
  • "De har virkelig lavet et flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med...og de har samtidig været nemme at samarbejde med i processen. Ring trygt til Ulla med dit malerjob. Vi anbefaler hende i hvert fald og ringer selv igen næste gang" Palle
  • "Grundig og kompetent rådgivning inden I gik i gang, og dejligt samarbejde undervejs. I var meget omhyggelige med arbejdet, fleksible, og kom præcis til de tider vi aftalte. Vores bedste anbefalinger. Tak til Mathias, Hanne og Ulla" sven klinkert