Ring nu på

Telefon:​

40 80 75 97

Vægbeklædning af høj kvalitet

Som din foretrukne malerforretning kan vi hjælpe dig med at opsætte alle former for vægbeklædning. Vi vælger kun de bedste materialer og sørger for at sætte vægbeklædningen op med en nænsomhed, der gør at dine vægge kan forvandles efter dine ønsker og få et smukt udseende.

I vores flotte og rumlige malerværksted i Vejen har vi mange special tapeter og tapetbøger med dejlig inspiration til jeres næste tapetdekoraktion

Typer af vægbeklædning

Vi arbejder med alle typer af vægbeklædning. Oftest vælger folk forskellige former for tapet, men vi har også meget erfaring med glasvæv, filt, savsmuld og miljøvæv, hvis du skulle være interesseret i nogle anderledes typer af vægbeklædning.

Vi hjælper altid med at rådgive og vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til, hvilken type der er bedst for dig og dine vægge.

Vi hjælper gerne med at opsætte tapet, som du selv har valgt eller fundet, men vi kan også levere alle former for tapet. Vi har med vores mange års erfaring opbygget stærke relationer med forskellige leverandører og kan skaffe alt fra billigt skumtapet til specialdesignet fototapet.

Vores arbejde med vægbeklædning

Inden vi går i gang med at opsætte din nye flotte vægbeklædning, sørger vi altid for at spartle og pudse væggen, så resultatet bliver jævnt og flot. Har du i forvejen en anden vægbeklædning, river vi naturligvis også det ned, så du opnår det flotteste og stærkeste resultat med din nye vægbeklædning.

Kontakt os

For at få gode råd og vejledning eller for et uforpligtende tilbud kan du altid kontakte os på telefon 40 80 75 97 eller mail camilla@malerk.dk så hjælper vi dig gerne i både Kolding, Gesten, Rødding og Jels.​

Gratis tilbud

Ønsker du at blive kontaktet ang. et gratis uforpligtende tilbud?  

Udfyld formularen og så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gesten Malerforretning

Telefon: 40 80 75 97

E-mail: camilla@malerk.dk

Kontaktperson: Camilla Hansen

Administration

Mobil: 22 32 75 97

E-mail: kontor@malerk.dk

Kontaktperson: Lone Jakobsen

Rødding / Jels afdelingen

​Telefon: 21 49 83 63

E-mail: maria@gestenmalerforretning.dk

Kontaktperson: Maria Holm Pedersen