Ring nu på

Telefon:​

40 80 75 97

Maling udendørs - Facader, Vinduer, Døre m.m.

Skal du have malet facader, udhæng, vinduer eller døre, kan Gesten Malerforretning stå for opgaven. Vi har eksisteret siden 1916 og kan derfor tilbyde professionel håndtering af alle maleropgaver for privatpersoner, virksomheder, industri og offentlige institutioner.

Gode samarbejdspartnere

Vi er også godkendt til renovering af facader i både ældre og nyere bygninger, og skal du have malet taget, kan vi sørge for en totalløsning.

Ved større projekter har vi en tæt dialog med vores samarbejdspartnere under hele processen, så vi kan sikre dig et helhedsresultat, du kan glæde dig over både nu og i fremtiden.

Gesten Malerforretning ApS sørger naturligvis også for at holde dialogen med dig fra start til slut, så du hele tiden ved, hvor langt vi er nået i malerarbejdet eller renoveringsarbejdet.

Køb malingen hos os

Vi håndterer alle typer maling uanset farve, tykkelse og stil. På lageret i Gesten har du mulighed for at købe maling, pensler, tapet og andre malervarer efter telefonisk henvendelse på tlfnr.: 40 80 75 97

Ærligt arbejde er en vigtig del af vores koncept, og derfor kan du altid regne med, at vi holder vores ord.

Hos Gesten Malerforretning ApS bestræber vi os på at overholde alle betingelser, leveringstider og priser uanset hvilken type opgave, og kunde, det drejer sig om, det være sig facaderenovering, malerarbejder og deslige.

Vi har afdelinger i Kolding, Jels og Gesten og kan, uanset om du bor i Vejen, Rødding, Brørup eller resten af det sydlige Jylland stå til service for din maleropgave.​

Gratis tilbud

Ønsker du at blive kontaktet ang. et gratis uforpligtende tilbud?  

Udfyld formularen og så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gesten Malerforretning

Telefon: 40 80 75 97

E-mail: camilla@malerk.dk

Kontaktperson: Camilla Hansen

Administration

Mobil: 22 32 75 97

E-mail: kontor@malerk.dk

Kontaktperson: Lone Jakobsen

Rødding / Jels afdelingen

​Telefon: 21 49 83 63

E-mail: maria@gestenmalerforretning.dk

Kontaktperson: Maria Holm Pedersen